top of page

Biotest hungaria kft.

Bloodbath%2520Halloween%2520project%2520

A Biotest AG gyógyszer, diagnosztikum és műszergyártó cégcsoport 100%-os leányvállalata vagyunk. Magyarországon 1988-ban mint kereskedelmi képviselet kezdtük meg működésünket, majd 1994-óta Kft-ként tevékenykedünk.
 

A marketing, vállalatunknak az a tevékenysége, ami a vevők igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, kialakítja az árakat, megszervezi az értékesítést. Márkát építünk, melyet felhasználunk a cég terveinek elérése érdekében. A piaci információkat belső erőforrássá alakítjuk, piackutatást, versenytárselemzést végzünk és a fogyasztói igények megismerése révén hatékonyabbá és nyereségessé tesszük a vállalat tevékenységét. Éves költségvetésből dolgozunk. Kiadványok, információhordozók segítségével tudást juttatunk el a vevőkhöz.  Külföldi és hazai szakmai kongresszusokon való részvétellel tájékozódunk és tájékoztatunk.

 

Nagykereskedelmi tevékenységünk részét képezi a rendelések feldolgozása, raktározás, készletezés és szállítás.

A szállítást Budapesten és vonzáskörzetében saját gépkocsival végezzük vidékre pedig szerződéses partnerünkkel juttatjuk el a megrendelt terméket. Cégünk az ISO 9001:2008 szabvány szerint minősített.

Terápia Részlegünkről, és az anyacégünk által gyártott gyógyszerekről részletesebben az alábbi oldalon olvashat: 

Diagnosztika Részlegünk további képviselt cégeink termékeinek marketing szolgáltatásaival, értékesítésével foglalkozik. Széleskörű portfóliónk lefedi a transzfúziológia területét a vérvételtől kezdve egészen a vérkészítmények tárolásáig, mikrobiológia vonalunk a minőségügyi és higiéniai vizsgálatokban kínál megoldást a változatos igények számára. Az immunológia területéhez Terápia és Diagnosztika részlegünk is szorosan kapcsolódik, de foglalkozunk sok más mellett prenatális diagnosztikával is. Jelen honlap a Diagnosztika Részleg tevékenységét hivatott bemutatni.

Az általunk forgalmazott diagnosztikai berendezéseket rövid határidővel, többnyire saját alkatrészbázisból helyben vagy szervizünkben javítjuk garanciális és garancián túli időszakban egyaránt, segítve ezzel partnereink folyamatos munkavégzését. Szerviz tevékenységünk során igazodunk a megrendelőink magas követelményeihez a szolgáltatások színvonalában és a felhasznált alkatrészek minőségében. Általános szervizelés mellett szakképzett csapatunk megelőző karbantartási munkálatokat is végez, amely hozzájárul ahhoz, hogy minimalizálható legyen a nem várt meghibásodások javítási költsége.

Társcégünk, a Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta működtet plazmaferezis állomásokat Magyarországon. Az első centrumot 2009-ben nyitották Budapesten, azóta a fővárosban három, Szegeden két állomás működik, valamint további egy-egy centrum nyílt Debrecenben, Székesfehérváron, Győrött, Kaposváron, Szombathelyen és Sopronban. 

A plazmaferezis a véradás egy s peciális formája, mely során csak a vérplazma kerül levételre, melyből olyan életmentő gyógyszerek készülnek, melyek szintetikus úton nem állíthatóak elő.

A Biotest Hungaria Kft. és a Plazmaszolgálat Kft. közös célja, hogy a plazma eredetű stabil vérkészítmények előállításához kiváló minőségű kiindulási anyagot gyűjtsenek össze Magyarországon és ebből a hazai betegek számára is hozzáférhető életmentő gyógyszerek készüljenek.

További információért kérjük látogasson el az alábbi weboldalra:

Biotest hungaria kft.

biotest_certi-removebg-preview.png
plazmapont_logo_szines_egysoros.png

>  Biotest Hungaria Kft

bottom of page